Sponsorluklar projesi

Filistin Vakfı, Gazze Şeridi'ndeki hedef grup için bir dizi sürdürülebilir sponsorluk programı yürütmektedir ve sponsorluk şunlara ayrılmıştır: yetim sponsorluk, Kur'an-ı Kerim ezberleme merkezleri, üniversite öğrencileri ve tıp bölümü öğrencileri için sponsorluk projesidir.
Yetim Sponsorluğu

Temelinde, yetim çocukları ekonomik olarak destek sağlayarak onları kayıp ve evsizlikten kurtararak korumayı hedefliyor.

Üniversite öğrencisi sponsorluğu

Filistinlilerin yükünü hafifletmek için öğrencilerin üniversite eğitimlerini tamamlamalarına ve üniversite harçları ile öğrenim ücretlerini ödemelerine olanak sağlamayı hedefliyor.

Kur'an-ı Kerim Merkezlerinin Sağlanması

Gazze Şeridi'nde Kur'an-ı Kerim'in öğretilmesi ve ezberlenmesinin yaygınlaştırılmasına yardımcı olan öğretim görevlilerini desteklemeyi hedefliyor.

TIP EĞİTİMİ SPONSORLUĞU

Filistinli sağlık personeli için sürekli rehabilitasyon ve doktor eğitimi projesi, Gazze İslam Üniversitesi ve Avrupa'daki Filistin Doktorlar Derneği ile işbirliği içinde vasküler cerrahide profesyonel bir diploma edinmelerini hedeflemektedir.

Vaizlerin sponsorluğu

Toplumu yeniden biçimlendirmek ve hatalarını savunarak ve sistematik bir şekilde ele almak ve istenen nesli hazırlamak için çalışmak, vaizlerin sponsorluğunu ve onların ilgisini gerektirir.

MESCİD-İ AKSA MUHAFIZLARI SPONSORLUĞU

Mescid-i Aksa ve muhafızı uğruna işlerinden ve hayatlarından koparıldılar. Mescid-i Aksa'daki kırtasiyeler bunlar. Onlar için düzgün bir yaşam sağlamayı hak ediyorlar, değil mi?

İş standartlarımız şu şekildedir: Filistin Vakfı

doğruluk

Sponsorluk programına girmeye değer vakaları seçmek için çok doğru ve şeffaf kriterler araştırıyoruz.

Dokümantasyon

İdari ve mali raporları profesyonel olarak onaylıyor ve destekleyici taraflara sunuyoruz ve taraflardan herhangi birinin isteğine göre çoğu garantide destekçi ve yararlanıcı arasında bağlantı kurmaya çalışıyoruz.

Sürdürülebilirlik

Sponsorluk programları, bağımlılık yükünden kurtulmayı ve stratejik vizyonlarında sürdürülebilirlik ve kalkınmaya dayanmayı amaçlamaktadır.

Sponsorluk programlarına bizimle katkıda bulunun ve sürdürülebilir kalkınma projeleri oluşturun

hakkında Sponsorluk programları

FİLİSTİN VAKFI Filistin Vakfı toplumun farklı kesimlerinin sürekli müdahalesini gerektiren projelere odaklanmayı ve sürdürülebilirliği sağlamayı amaçlar

Yetim grubu, işgal güçlerinin acımasız saldırıları ve çoğu çocuk ebeveynleri olmak çok sayıda şehit sonucu Filistin halkının büyük bir yüzdesi haline geldi. Bunun yanı sıra nüfusun yaşamı ve kültürünün önemli bir parçasını oluşturuyorlar.

Proje fikri, her öğrenci için aylık 50 $ garanti ile bütün bir yıl boyunca üniversite öğrenim süresi boyunca 50 erkek ve kız öğrenciye sponsor olmaya dayanmaktadır. Dönem kitaplarının fiyatından, kırtasiye malzemesinden ve üniversiteye ve üniversiteden aylık ulaşım ücretlerinden tasarruf etmek için.
Hedef öğrenciler, her öğrenci için kalan çalışma süresine ek olarak ekonomik durumun zorluğuna göre seçilecektir.

Proje, istenen hedeflere ulaşmak için Filistin içinde ve dışında Filistin halkının var olduğu alanları kapsıyor: Filistin toplumu arasında savunuculuk çalışmalarına sponsor olmak, Filistin toplumunu reform etmek için çalışmak ve hataları savunarak ve metodolojik bir şekilde ele almak, hazırlık yapmak. Filistin halkından istenen nesil ve nitelikli hukuk uzmanları

Vakıflar Bakanlığı, her zaman yeni nesil Kur'an-ı Kerim bekçileri hazırlamaya ve onlarla ilgilenmeye ve erkek ve erkekleri teşvik etmeye çalıştığı için Gazze Şeridi'ndeki camilerde ezberleme çevrelerinde çalışan 297 erkek ve kadın koruyucusuna güvence sağlıyor. Kadın muhafazakarlar ve bakıcılar Bu, Vakıflar Bakanlığı'nın bu muhafazakarlara yönelik bir taahhüdünü temsil etmektedir; Bakanlık, araçlar mevcut olduğunda korumacılara yardım etmek için hiçbir çabadan kaçınmaz ve aynı zamanda onlara ayni yardım sağlar.

Kutsanmış Mescid-i Aksa'yı korumak için çalışmayı bırakan El-Aksa muhafızlarına vesayet, mesleği ve işi haline geldi. Muhafız, işgal güçlerinin ve yerleşimcilerin istilası durumunda onu korumak ve savunmak için uzun süre El Aksa'da kalan kişi, erkek veya kadın.
Bunlar bilgi katlarında oturan öğrenciler ve aralarında yaşlıları arabalarla taşıyan işçiler, bazıları su ziyaretçileri ve su getiren işçiler var, ancak asıl görevleri El-Aksa'yı savunmak.

. Sponsorluklar Projesi

Sponsorluk programında Filistin Vakfının temelini oluşturan hizmetler ve idari ayrıntılar, bağışların değeri ve dosyaların nasıl yönetildiği aşağıdaki ayrıntılı tabloda yer almaktadır:

Yetim sponsorluk projesi
50$
Gazze Şeridi'nde 200 yetime sponsor olmak
İki yıllık sponsorluk sağlamak
Ekonomik ve psikolojik etkileri azaltmak
Periyodik saha araştırmasına dayalı seçim
İdari ve mali raporlar teslim edilir
Proje bütçesi: ayda 10.000 dolar
Üniversite öğrencisi sponsorluğu
50$